Yoga – Hangmatworkshop – Metamorfosemassage

Hatha Yoga

De basis voor de lessen is Hatha Yoga, aangevuld met oefeningen uit andere yogavormen ( Yin of bijvoorbeeld een leuke flow). Anders dan in de moderne en meer westerse flow variaties in yoga, gaat het er in de Hatha yoga om dat het lichaam en de ademhaling verbonden zijn en worden de houdingen meestal een langere tijd aangehouden, ongeveer 30-60 seconden. Er wordt regelmatig aandacht besteed aan verschillende ademtechnieken. Als de adem dieper wordt, komen je gedachten tot rust en concentreer je je gedurende het uur volledig op de houdingen en op de adem. Krachtige oefeningen en ontspannen houdingen wisselen elkaar af.


Savasana

Aan het einde van de les sluiten we af met een eindontspanning (Savasana), om het effect van de oefeningen volledig op je te laten inwerken. Regelmatig maak ik hierbij gebruik van klankschalen of lees ik een mooie fabel voor ter ontspanning.

 

Privéles

Als je prijs stelt op persoonlijke begeleiding is het een optie om een privéles af te spreken. We gaan dan samen kijken wat je vragen zijn, je lichamelijk beperkingen of waar je extra aandacht aan wil schenken. Privéles bij jouw thuis vanaf €30

Bedrijfsyoga/yogaworkshop

Yogafirma denkt graag met je mee en aan de hand van jouw wensen is een evenement op maat mogelijk. Tarief in overleg.

 

Restoratieve Hangmatyoga

Kom samen met een vriendin lekker ontspannen in de hangmat. Je wordt gedragen door het doek en hangt vlak boven de grond. Kom tot rust in je hoofd en ontspan je lichaam. Geen yoga ervaring nodig. En na afloop een kopje thee met wat lekkers om ontspannen af te sluiten. Voor €15 pp

Metamorfose Massage

Metamorfosemassage is een rustige, ontspannen massage van de voeten, handen en het hoofd. Met een minieme aanraking ervaar je een diepe ontspanning en bewustwording van je eigen lijf. Dit is een massage om te ondergaan, een uur voor €30.