LOCATIE

casa vanuit tuin-001Op een heuvel bij de Zilverkust staat de PortugeseVilla, waar de YOGA vakantie wordt georganiseerd. De woning is gunstig gelegen te midden van de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Helaas kunnen we hier niet de zonnestralen laten voelen, de heerlijke gerechten laten proeven, de vuurvliegjes laten zien en de krekels laten horen, maar je krijgt wel  een goede eerste indruk. Kijk verder ook op de  foto’s  van de locatie en de omgeving voor een  uitgebreider beeld.  Om optimaal te kunnen genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft, is het handig om over eigen vervoer te beschikken.

 

PORTUGESE VILLA

Het huis waar de Yoga vakantie wordt georganiseerd is een mooie vrijgelegen, ruim opgezette villa op 3.000 vierkante meter grond met privé-zwembad en prachtig uitzicht over het dal. Er zijn  drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met aangrenzend terras en een volledig ingerichte keuken.  Verder is er een lekker zonverwarmd zwembad, WIFI, een grote betegelde  buitenplaats, een ruim (yoga) studio en een royale omsloten tuin. De yoga kan zowel in de studio als in de buitenlucht worden gegeven. Yoga op het nabij gelegen strand of een andere locatie is ook mogelijk.

fotostrip

Het huis heeft een heerlijke afgesloten tuin met zwembad, palmbomen, fruitbomen, bloemen en een weids uitzicht over het dal.  Afhankelijk van het seizoen zijn er appels, druiven, pruimen, vijgen, loquats/nesperaś uit eigen tuin of in de buurt te halen bij de diverse fruitstalletjes of marktkramen.

Bij aankomst zijn de boxspring bedden opgemaakt en ligt er een set handdoeken per persoon klaar. In de keuken liggen thee- en handdoeken. De keuken is zeer volledig met keukengerei en een afwasmachine. In het bijgebouw staan een wasmachine en droogrek.

fotostrip omgeving