wie zijn wij

Wie zijn wij?Irma, Yogadocent en Vitaliteitscoach.

In 2014 ben ik gestart met het organiseren van Vitale Yoga Vakanties in de Portugal, omdat ik graag mijn enthousiasme voor Yoga en Portugal wil delen.  Na mijn loopbaan  als personeelsadviseur, reïntegratie en preventieadviseur heb ik een (Hatha) Yogadocentenopleiding gevolgd in India. Inmiddels geef ik met veel passie les bij mij thuis en bij een Yogastudio, waarbij ik vooral het persoonlijk contact met de deelnemers plezierig vind. Regelmatig volg ik trainingen  zoals Vitaliteitscoaching,  Metamorfosemassage, Yoga voor ouderen, Thaise Yogamassage en Yoga Nidra om me te blijven ontwikkelen waarbij stress(reductie) mijn bijzondere interesse heeft. Ik hoop nog regelmatig mijn kennis, ervaring en passie te combineren in een fantastische Vitale Yoga Vakantie voor jou!

Ik organiseer de Vitale Yoga Vakanties meestal samen met

Brenda

Brenda,  Job- en Vitaliteitscoach

Coaching is mijn passie en dat doe ik met veel plezier.  Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest re-integratieconsulent en jobcoach.  Aanvullend heb ik een post HBO-opleiding Vitaliteitscoaching gevolgd. Om me vitaal te voelen eet ik gezond en loop ik een paar keer per week hard. Ook sta ik regelmatig stil bij wat ik belangrijk vind in mijn leven en welke keuzes ik hierin maak.
Hoe vitaal ben jij? Wil jij gezonder leven?  Tijdens deze vakantie ga ik met jou in gesprek om jouw vitaliteit in kaart te brengen. En wat jij kunt doen om je fit en prettig te voelen.

 

Maaike
Maaike, Yogadocent en Mindfulnesstherapeut

Samen met Irma ben ik al een paar jaar bezig met verschillende vormen van yoga en zijn we naar India geweest voor de yogadocentenopleiding. Naast mijn werk in het toerisme, geef ik yogales aan ouderen. Verder heb ik een cursus Mindfulness-Based Cognitive Therapy en een cursus voor Natuurvoedingsadviseur gevolgd.
Mijn hobby’s zijn koken, buiten zijn en filosofie. Vorige keren ben ik ook mee geweest naar de Portugese Casa yogaweek, het was een geweldige ervaring en ik verheug me al op een volgende. Ik hoop weer lekker en gezond eten te maken en natuurlijk fijne yoga en mindfulness sessies te verzorgen.

 


Wij zijn enthousiast en ontvangen je graag in de PortugeseCasa!